Sarjakakkonen pakotettiin siltaan lauantai-illan trillerissä!
Julkaistu: 06.04.2022 13.10

Sarjakakkonen pakotettiin siltaan lauantai-illan trillerissä!

Myllypurossa nähtiin taas nopeita ja näyttäviä käänteitä, kun miesten kakkospoppoota vastaan asettui sarjan kärkisijoista taisteleva SB Kinnari.

Koronan korventama rosteri saatiin raavittua nippa nappa kahteen kenttään ja tavoilleen uskollisesti vain kovimmista kovimmat olivat enää jalkeilla.

Edellisellä kerralla SBK otti voiton tekemällä tehokkaasti kaikista paikoista maalin ja nyt oli revanssin aika. Pelin alussa Kinnari asettui kuskin paikalle ja rupesi takomaan maaleja. 4-1 tilanteessa valmentaja Husula sai jos tekstiviestillä puhelimeensa valmentajasopimuksen purkuehdot, mutta hieman ennenaikaisesti tällä kertaa. Taivaalta laskeutui salibandyjumalien lähettämänä tuntemattoman pelaajan henki, joka näytti todistajien mukaan asettavan hohtavat puuhelmet herrojen Aki "Stålichnaya" Ståhlström ja Tuomas "Jafar" Naparin kaulaan. Tästä alkoi ilmiömäinen nousu, jonka aikana todistettiin myös Janne "Pakki" Heinilän alivoimamaali ja heti perään Eppi "Juho" Virneksen veivaama onnistunut alivoimarankkari.

Vastustaja laittoi isompaa vaihdetta silmään ja nousivat vielä muutaman maalin johtoon, mutta tämä ei susia lannistanut! Stålichnaya ja Jafar naputtivat pallot sisään kaikista mahdollisista paikoista, voittomaali syntyi ajassa 43:43. Vastustaja haki ratkaisua ilman maalivahtia mutta salisetien vati kesti ja kotiin täydet pinnat!

Toisessa pelissä vastaan asettui Pauhu. Kaikkensa antaneet salisudet eivät yksinkertaisesti pystyneet toiseen ihmeeseen saman päivän aikana ja tästä pelistä tuloksena 2-8 tappio.

Seuraavalla kerralla kinkerit jatkuvat Campossa kauden päätösturnauksessa 23.4.!

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244854/y...

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244856/y...