M2 koki ennenaikaisen joulun ja palasi voittojen kantaan!
Julkaistu: 13.12.2021 15.58

M2 koki ennenaikaisen joulun ja palasi voittojen kantaan!

M2 on pitänyt uutispuolella hiljaiseloa mutta täältä pesee päivitystä! Ketä kiinnostaa sosiaalinen media kun on uutisia salisusien pääsivulla???

VSS vs SBK 27.11.

Kakkosmiehet kävivät 27.11. tienaamassa lisää pongoja sarjataulukkoon. Päivän ensimmäisenä vastuksena vastaan asettui SB Kinnari Järvenpäästä. Jäkeläiset rokottivat helpoista virheistä vaikka salisedät painoivat päälle yleisen syyttäjän lailla. Valmentaja Husula oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen huolimatta tappiosta: "Loppuun asti painettiin täysillä omaa peliä".

VSS vs Porski 27.11.

Toisessa pelissä vastaan tuli PorSki eli Pornaisten hiihtokerho. Porskit jäivät salisusien pommituksessa vastaanottavan osapuolen asemaan. VSS painoi kolmen maalin johtoon ennenkö vastustaja pääsi kärryille pelin hengestä. Pienen epävarman jakson jälkeen Janne "Pakki" Heinilän ja Joonas "Bolt" Lehtisen ilmiömäinen seinäsyöttöpeli jalkojen välistä johti näyttävään maaliin ja VSS oli taas kuskin penkillä! Ottelussa nähtiin myös fysiikan lakien vääristyminen: maailmanloppu ei alkanutkaan siitä, kun yksinläpi-erikoistilanteiden erikoismiehet Pohjonen ja Liukkonen pääsevät kahdestaan veskaa vastaan ja tekevät siitä maalin! Ehei, nähtiin kaksi (2) perättäistä syöttöä ja maali tyhjiin, tapahtuma jota Cernin fyysikot ovat pitäneet toistaiseksi mahdottomana tai ainakin madonreiän aiheuttavana virheenä universumissa. Loppulukemiksi 6-2 salisedille.

VSS vs EBL 9.12.

Espoo Bay Lightning kutsui M2:n harjoitusotteluun Esport Areenalle. Paikalle lähdettiin tarkoin valikoidulla miehistöllä, koska vastustaja majailee viereisen nelosdivarilohkon kakkospallilla ja tahtipuikkoa maalinteossa on ollut heiluttamassa Juho "Neymar" Meri, joka on herättänyt useita vuosia pelkoa ja kauhua salisusien edustusjoukkueessa nopealla liikkeellään. Tässä pelissä Esportin snadi aski toimi susien ystävänä tällä kertaa ja lähes päätylankusta otettu karvaus pakotti vastustajan pitkiin syöttöihin ja kukkupalloihin. Paikkoja oli useampaankin maaliin ja paikalle runsaslukuisena saapuneelle yleisölle tarjottiin herkkua myös tuomarin puolelta, kun Purtsilla oli käytössä "itseselostava live-puhe" -moodi. Peli päättyi 2-4 salisusille Kalle "Molis" Molanderin tehoillessa itsensä päivän salisedän paikalle pisteillä 2+1!


Seuraava turnaus 18.12. mikäli COVID-19 rajoitukset suovat, siunaa & varjele.