M2 kuurasi esportin lattiaa sarjakärjellä
Julkaistu: 13.03.2022 08.00

M2 kuurasi esportin lattiaa sarjakärjellä

Miesten kakkoskööri on palannut korpivaellukseltaan ja 20.2. ulosmitattiin omatoimijakson hedelmät. Tauon aikana monet mm. ajattelivat salibandyä aktiivisesti talviolympialaisia seuratessa.

20.2. oli pienet alkulämpöpelit Huurua ja Oilers II -poppoita vastaan. Ottelut sujuivat siinä muistellessa, että miten päin mailaa pidetään ja että minkä värisillä paidoilla omat pelaavat. Tuloksena pari tasuria eli raju treenaaminen pidennetyn joulutauon aikana kannatti!

M2 koki rajun takaiskun Joonas "Bolt" Lehtisen siirtyessä loppukaudeksi edarin riveihin Suomisarjaan. Tästä on selvitty pienentämällä treeneissä kaukaloa ja lähettämällä Liukkoselle "thoughts and prayers" -tyylisiä tsemppejä ja Kalastuslehden vuosikerta -89.

Lehtisen lähtö piristi mukavasti joukkueen tulehtunutta ilmapiiriä ja 12.3. peleihin lähti melko virkeä ja tiivis nippu. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui sarjakärki Darras Taas - joka kantaa armoitettua "paras aladivarijengin nimi" -titteliä ylpeydellä. Ensimmäiset kaksi erää paineltiin 0-0 molempien joukkueiden puolustaessa tiiviisti. Kolmannessa erässä päästiin maalinteon makuun pariin otteeseen ja lopulta Savolainen nitoi tyhjiin kolmannen häkin. Kova peli koko jengiltä ja vastustajalta! Tuomarin live-kommentti paikan päältä oli että "Oli kyllä intensiivisin nelosdivarin 0-0 tasuri tuloillaan mutta menitte sitte pilaamaan!"

Toisessa pelissä alettiin kättä vääntämään vääntämään kättä Porskin kanssa. Joukkueenjohto halusi säästää starojaan ja Heinonen ja Pohjonen pistettiin lauluun ja tilalle tuli koko kauden mystisillä mestari Miyagin golf-leirieillä ollut Aki "Stålichnaya" Ståhlberger. Mies onnistui kahdella kihautuksella ja oli orkestroimassa 3-8 voittoa. Molemmissa peleissä vahvasti suorittanut Savolainen painoi vaatimattomat neljä börsää tutkaparinsa Molanderin myös tehoillessa mukana.

Hieno päivä M2:lle ja myrskyvaroitus WHO:lle ja Salibandyliitolle: Tämä jengi ei ihan pikku pandemiasta hyydy!

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244890/y...
https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/244844/y...