N1 toi pisteet kotiin kauden avauksesta!
Julkaistu: 14.10.2022 14.48

Salisusien naiset aloittivat uuden kauden 4.div A-lohkossa menetyksekkäästi tuoden Vihtiin täydet pisteet ja lohkon kärkisijan. Lohkon vaihto oli looginen edellisen kauden B-lohkon voiton jälkeen ja jatkuu melkein samalla kokoonpanolla. Lisävoimia tuo kaksi uutta vahvistusta; toisella paljonkin pelikokemusta ulkomailta ja toinen vasta elokuussa lajin aloittanut. Sarjaa edeltänyt Womens Open turnaus oli jo tuonut itseluottamusta joukkueelle 4-0, 4-1 & 4-0 voitoilla.

Ensimmäinen sarjakierros tuotti yhteensä 13 maalia ja päästettyä maaleja vain 3. Joukkueen tasaisesta vahvuudesta kertoo 10 pelaajan avanneet omat pörssit ja maalivahdin torjuntatilastot 22/25.

Ensimmäinen peli Eräviikingit Remix vastaan alkoi haparoiden ja alkujännityksessä, mutta pian virheet korjattiin ja toisessa erässä noustiin jo johtoon 1 - 2. Kolmas erä vahvisti voiton 2 - 5.

Toisessa pelissä Oilers Akatemiaa vastaan ensimmäinen maali tehtiin jo ajassa 0.31. Oilersin ainoa maali oli ajassa 38.26, mutta kun maalintekijää ei löytynyt listoilta, pöytäkirjaan kirjattiin merkitsemätön pelaaja - pelirangaistus 2 +2. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään vahvaan lopputulokseen 8 - 1.

Seuraavat pelit pelataan jo viikon päästä Ruskeasuolla, jolloin toivottavasti nekin pelaajat, jotka eivät vielä ole päässeet vauhtiin pääsevät aloittamaan kauden. Kiitos vielä valmentajille, huoltajille ja tukijoukoille, tästä on hyvä jatkaa!