Susien toiminnanjohtaja valittu
Julkaistu: 26.07.2021 00.00

Susien toiminnanjohtaja valittu

Salibandyseura Vihdin Salisusien toiminnanjohtajana aloitti heinäkuun puolessa välissä Pekka Alivaara. Tehtävä nähtiin tarpeellisena, sillä seura haluaa panostaa tulevaisuudessa entistä enemmän toiminnan kehittämiseen. Vapaaehtoistyön rajat tulevat vastaan seuran kasvaessa.

“Seurassa on selkeä tarve arjen päivittäisten toimintojen pyörittämiseen, sekä asioiden kehittämiseen. Siihen Pekka on taustaltaan juuri oikea henkilö. Pekan panoksella seura tulee kehittymään monella tapaa, mutta erityisesti jäsenet tulevat näkemään elinvoimaisen seuran, jossa on mukava ja helppo harrastaa sillä tasolla, mikä itselle sopii parhaiten”, hallituksen puheenjohtaja Rolf Sormo kertoo.

Pekka on ollut salibandyn kanssa tekemisissä jo vuosikymmenen erilaisissa rooleissa kuten valmentajana, ja hän sanoo astuvansa remmiin innolla. “Tehtävä on todella mielenkiintoinen, eikä haasteet varmasti lopu. Jos näin alussa yksi asia pitäisi nostaa esille, niin on se varmasti valmennuksen kehittäminen. Jotta joukkueet voivat hyvin, on valmennuksen oltava kunnossa. Ja nimenomaan niin kilpa- kuin harrastepuolella.”

Pekan tavoittaa numerosta 050 566 6669 tai sähköpostilla pekka.alivaara@vihdinsalisudet.fi.