14.00
Naiset N1, Etelä-Suomi Naisten 4. divisioona

Rangers II - VSS N1

Ruskeasuo 3

Turnauspäivään lähdettiin hiukan vajaalla miehityksellä talvilomaviikosta johtuen. Onneksi vahvistukseksi saatiin A-tytöistä Jennifer Vihlman sekä Tiuku Hyytiäinen.

Päivän ensimmäinen ottelu Rangers II vastaan pyörähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Maalipaikkoja saatiin puolin ja toisin, mutta ensimmäinen erä päättyi 0-0 lukemiin.

Toinen erä jatkui samoissa merkeissä, mutta erän lopulla Sudet pääsivät ylivoimalle. Hyviä maalipaikkoja saatiin luotua ja pallo pidettyä vastustajan alueella. Ottelu edelleen maaliton.

Kolmas erä jatkui ylivoimalla. Ylivoima ei tuottanut tulosta, mutta lähes heti ylivoiman päättymisen jälkeen Hanna Leinon lavasta pallo pomppi vastustajan maaliin ja Sudet siirtyivät ottelussa 0-1 johtoon! Noin kuusi minuuttia myöhemmin Veera Sandberg onnistui maalinteossa ja lukemat Susille 0-2! Ottelun lopulla Rangers haki vimmatusti kavennusta, mutta Susien puolustuspeli sekä Tiia Kortesmäen torjunnat takasivat kauden toisen voiton.

32:53 0-1 Hanna Leino (Hanni Hyytiäinen)

38:56: 0-2 Veera Sandberg (Jennifer Vihlman)

Torjunnat: Rangers II 13, Tiia Kortesmäki/VSS 21