Salisusien superlauantai
4.2.2020 19:14 Uutisointi / Pääsivusto

F-juniorit maalinteossa Vihdin uudessa hallissa

Viikonloppuna nähtiin paljon susipaitoja salibandykentillä. Aikuisista M1 pelasi oman 2B-divisioonan vieraspelinsä Campo Centerissä ja M2 matkusti Myllypuroon 4 divisioonan otteluihin.

Junioreista E-tytöt ja F-juniorit pelasivat lauantaina Vihdin kirkonkylän liikuntahallin ensimmäiset juniorien sarjapelit. F-junioreja pelasi myös Kauklahdessa ja Ruskeasuolla, G-junioreilla oli turnaus Kirkkonummella ja D-tytöt pelasivat sunnuntaina Esport Centerissä.

Yhteensä viidellä eri joukkueella oli viikonloppuna kentillä yhdeksän eli peliryhmää, jotka pelasivat yhteensä 22 ottelua.

Lauantaita voi pitää Salisusien superpäivänä. F- ja G-juniorien ottelutuloksiahan ei tilastoida, mutta M1, M2 ja E-tyttöjen pelit yhteenlaskettuna Salisusien lauantain maaliero oli yhteensä peräti 47-10.

M1

Miesten edustus pelasi vierasottelun 2B-divisioonan sarjataulukon häntäpään IHS:ää vastaan. Vastustaja tuli peliin kovasti vajaamiehisenä, vain kolmen vaihtopelaajan voimin. Tuloksena olikin sitten Salisusien 3-20 voitto. Peräti 14 susipelaajaa sai tehopisteitä ja jo valmiiksi sarjan pistepörssiä johtanut Janne Makkonen nakutteli viisi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. (Voisi luulla, että 13 pisteellä irtoaisi viikonlopun tehokkaimman susipelaajan titteli, mutta Pipsa Vikström teki E- ja D-tyttöjen peleissä yhteensä tehot 8+6=14, tosin neljässä ottelussa)

M1 on nyt sarjataulukossa kolmantena vain kaksi pistettä kärkijoukkueen takana. 15 ottelun jälkeen kärki on erittäin tasainen ja viisi joukkuetta taistelevat tasapäisesti pääsystä kahden parhaan joukkoon, eli mahdollisuudesta päästä karsimaan Suomi-sarjan paikasta ensi kaudelle.

M2

Miesten kakkosjoukkue pelasi Myllypurossa kaksi ottelua. Jos edustus mätti Campo Centerissä maaleja, niin täällä ne olivat tiukemmassa. Ensimmäisessä ottelussa Rouhe SC:tä vastaan molemmat joukkueet kävivät vuorollaan johdossa, mutta lopputulos oli varmaankin ansaitusti tasan 3-3.

Toinen ottelu Elukoita vastaan jatkui samalla tasaisella ja vähämaalisella linjalla, kahden erän jälkeen oltiin taas tasatilanteessa 2-2. Tällä kertaa muuten ehkä koko päivän unisesti pelannut susijoukkue terästäytyi, voitti erän 4-0 ja koko ottelun 6-2. Kolme sarjapistettä riitti nostamaan sudet jo sarjan toiselle tilalle.

Päivän erikoisuutena oli peräti kolme susijäähyä vääristä vaihdoista, tuomarit olivat niistä todella tarkkoina.

E-tytöt

Kirkonkylän kotipelit aloitettiin E-tyttöjen kilpasarjalla, missä susien Black-peliryhmä esiintyi vakuuttavasti. Koska pelit olivat kotikentällä ja haastajaryhmä Greenillä ei ollut tällä kertaa pelejä, niin Salisudet pelasivat normaalia isommalla porukalla ja mukana oli monta tyttöä, jotka pelasivat nyt ensimmäiset pelinsä kilpatasolla. Peliesityksistä sitä ei kyllä huomannut.

Päivän avausottelussa tyttösalibandyn erikoisseura Northern Stars kaatui lukemin 8-2 ja päivän toisessa ottelussa Salisudet voittivat Eräviikingit vieläkin selvemmin 10-0. Tyttöjen joukkuepeliä oli ilo seurata, pelipaikat säilyivät hyvin ja suurin osa maalitilanteista rakennettiin syöttelemällä. Vierasjoukkueiden vanhemmat ihastelivat uutta hallia ja kotijoukkueen näyttävää yhteispeliä.

D-tytöt

Sunnuntain ainoa susiryhmä oli D-tytöt, jotka suuntasivat aikaisin aamulla Esport Centeriin ylemmän haastajatason peleihin. Tytöillä oli takanaan kuuden ottelun voittoputki ja tarkoitus oli tietenkin jatkaa samalla linjalla.

Ehkä tytöt eivät kuitenkaan olleet ihan kunnolla hereillä tai mielessä oli, että aiemmin samat vastustajat oli voitettu selvästi, sillä ensimmäisessä ottelussa Oilers onnistui maalinteossa jo heti viiden sekunnin jälkeen aloituksesta. Pelisuunnitelman toteutuksenkin kanssa oli vähän niin ja näin. Tiukkojen vaiheiden jälkeen Sudet kuitenkin lopulta voittivat 4-3.

Toinen ottelu Blackbirdsiä vastaan oli aivan yhtä tiukka ja jopa vieläkin vähämaalisempi. Molemmat joukkueet kävivät vuorollaan johdossa, mutta taas Sudet väänsivät voiton tällä kertaa numeroin 3-2. Salisudet jatkavat siis lohkonsa kärjessä puhtaalla pelillä kahdeksalla voitolla. Positiivista on, että ehkä hiukan tavallista huonommalla suorituksella tytöt pystyivät kuitenkin voittamaan molemmat ottelut.

F-pojat

F-pojat pelasi kotiturnauksen Vihdissä heti E-tyttöjen jälkeen, lisäksi toinen peliryhmä pelasi Ruskeasuolla ja kolmas Kauklahdessa. Yhteensä eri kentillä oli 37 pelaajaa ja viisi toimihenkilöä sekä tietenkin kotiturnauksen järjestämisessä avustaneet vanhemmat.

Yhteensä ryhmien pelaamiin yhdeksään peliin mahtui paljon erilaisia pelejä. Huhujen mukaan joukkue oli perjantaina vetänyt erityisen onnistuneet treenit, ja ainakin Vihdissä se näkyi hyvin vielä lauantainakin, vauhtia ja yritystä riitti.

G-pojat

G-pojat pelasivat lauantaina kahdella peliryhmällä turnauksessa Masalassa. Kentillä nähtiin yhteensä 17 innokasta susijunioria.

Nuorin susiryhmä aloitti peliuransa syksyllä ja kauden yksi kohokohta oli jo ennen pelejä ollut joukkuekuvaus, missä puettiin pelipaidat päälle ensimmäisen kerran. Joukkuekuvauksesta on tultu jo pitkälle ja viikonloppuna molemmat peliryhmät olivat jo selkeästi kehittyneet pelillisesti kauden ensimmäisiin turnauksiin verrattuna.


   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
Kategoriat