Salisudet Helsinki Floorball Cupissa
8.1.2020 16:35 Uutisointi / Pääsivusto

E-tytöille hopeaa HFC2020-turnauksessa

Kolmipäiväiseen #HFC2020-turnaukseen osallistui Salisusilta kahdeksan joukkuetta. Turnauksessa pelasivat E-tytöt, P07, P08 kahdella joukkueella ja P10-11 lähti turnaukseen peräti neljällä peliryhmällä. Yhteensä 94 pelaajaa ja 18 toimihenkilöä.

E-tytöt

Ehdottomasti paras menestys oli E-tytöillä, jotka pelasivat hienosti tiensä loppuotteluun. Finaalissa tämän ikäluokan ehdoton kärkijoukkue ÅIF oli tälläkin kertaa parempi. Salisudet saattaa kuitenkin hyvin olla tässä ikäluokassa maan toiseksi paras joukkue, sillä tytöt sijoittuivat myös syksyn sarjapeleissä kilpasarjan toiseksi ÅIF:n jälkeen.

Nyt #HFC2020:ssakin E-tyttöjen ainoat tappiot tulivat ÅIF:lle, vaikka turnauksessa oli joukkueet Classicilta, Oilersilta, Eräviikingeiltä ja yksi latvialaisjoukkuekin.

Erityisen hienoa on, että joukkueen kaikki 14 kenttäpelaajaa sai turnauksessa tehopisteitä. Venymistä tytöt osoittivat nousemalla kolmen viimeisen peliminuutin aikana 2-4 tappioasemasta 5-4 voittoon alkusarjassa latvialaisia vastaan, voittomaali tuli kolme sekuntia ennen loppusummerin soimista.

P10-11

8-9-vuotiaat susijuniorit olivat innoissaan päästessään joululoman jälkeen taas pelaamaan. Neljässä peliryhmässä oli yhteensä 39 pelaajaa ja kahdeksan toimihenkilöä. Tuloksilla ei tässä iässä ole väliä ja vaikka susivoittoja ei kovin monia nyt tullutkaan, niin peli-into säilyi koko turnauksen ajan.

Kolmas päivä alkoi olla tämän tämän ikäisille jo aika paljon, tosin samoin se oli paljon myös pelaajien vanhempien ikäisille.. Kaikki saivat kuitenkin pelata paljon ja turnauksesta poistui tyytyväisiä Salisusia.

P08

P08:n normaalit Green ja Black -peliryhmät oli HFC:hen sekoitettu kahdeksi joukkueeksi ylempään haastajasarjaan. Tämä ehkä näkyi siinä, että varsinkin ensimmäisen päivän pelit olivat molemmille joukkueille vaikeita, yhteispelin löytäminen vähemmän tuttujen pelikaverien kanssa ei sujunut käden käänteessä.

Sattuma heitti vielä susiryhmät vastakkain varhain sunnuntai-aamuna maan alle Hakaniemeen - ja vain toisen joukkueen pelit jatkuivat siitä kahdella jatko-ottelulla. Green-ryhmän vanhemmat pääsivät aikaisin pois, ja Blackin porukka jatkoi sijoituspelejä vielä iltapäivään.

P07

P07 pelasi alkusarjassa monta tiukkaa peliä Myllypurossa, harmillisesti häviten niistä useimmat maalilla tai kahdella. Tässä varmaan maksettiin siitä, että syksyn sarjapeleissä P07 voitti kaikki ottelunsa yhtä lukuunottamatta. Ainoastaan kevään sarjapeleissä samaan lohkoon tuleva KorsKa voitettiin.

Lauantain myöhäisottelussa vastassa oli jääkiekkojoukkue Hunters, aika pian sudet ottivat hyvällä syöttöpelillä 3-1 johdon, mutta hävisivät pelin lopulta 3-6. Taisivat pojat ajatella pelin jo hoidetun, vaikka yksi erä oli vielä jäljellä.

Sunnuntai-aamuna lyhyiden yö-unien jälkeen suunnattiin Hakaniemeen. Vastassa oli sarjapeleistä tuttu SB-Pro, jonka kanssa pelattiin syksyllä kaksi tiukkaa peliä. Nyt Sudet menivät nopeasti 3-0 johtoon, mutta siihen loppuikin maalien tekeminen vaikka paikkoja oli useampaankin. SB-Pro kiri lopulta 3-5 voittoon hyvässä ja tasaisessa ottelussa.

Niinpä turnauksen viimeiseen otteluun tuli vastaan taas Hunters ja jälleen Salisudet otti nopeasti johdon, tilanne erätauolla oli jo 5-0 susille. Kovasti taisteleva Hunters kuitenkin sai toisen erän alkuun onnekkaasti maalin, ja siitä alkoi kova takaa-ajo. Tiukka peli lopulta 5-4 Salisusille.


   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
«  Heinäkuu   »
Kategoriat