Julkaistu: 03.06.2019 00.00

P10 (F2)-poikien kausi päätökseen Helsinki Junior Challengessa

P10-poikien kausi huipentui toukokuussa järjestettyyn Helsinki Junior Challenge-turnaukseen. Turnaukseen lähdettiin neljällä peliryhmällä (Ninja, Tfue, Skeleton ja Myth), mikä oli suurin osanottajamäärä haastajasarjassa! Tasavahvat ryhmät painoivat pelejä kaksi päivää, ja pelejä kertyi 4-7 per ryhmä. Jokainen poika antoi turnauksessa kaikkensa, ja kruununa Tfue selvitti tiensä finaaliin kaatamalla mm. välierässä rankkareilla etukäteen kovaksi tiedetyn Hawksin. Poikien kaulaan pujotettiin hopeamitalit, mikä upean viikonlopun jälkeen maistui kullalta. Kaikki peliryhmät antoivat itsestään kaiken, ja vielä vähän enemmänkin. Nähtiin upeita yksilösuorituksia sekä sitä kuuluisaa joukkuepelaamista.


Hieno kausi päätettiin päättäri-päivään Lohjan Meriturvassa. Paikalla oli satakunta henkeä viettämässä aurinkoista helatorstaita. Pojilla oli ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Sami Raappanan opastuksella meriturvallisuuteen liittyviä asioita, ja he pääsivät mm. kokeilemaan laivan ohjausta simulaattorissa. Taisivat vanhemmatkin olla vähintään yhtä innoissaan :D Eri rasteilla pääsi myös kokeilemaan saappaanheittoa, vetotutkaa, pelastautumista ja muuta hauskaa. Herkuttelun ohessa kaikki saivat mitalit ja diplomit hienosti sujuneesta kaudesta.


Kesän ajan harjoitukset jatkuvat kaksi kertaa viikossa. Suuri kiitos vanhemmille, valmentajille, myötäeläjille ja kaikille muillekin mukana olleille! Nyt nautitaan auringosta, ja syksyllä jälleen uuteen kauteen!

Seuran uusimmat