Kuntosäbä 2020 ilmoittautuminen nyt auki
14.8.2020 14:51 Uutisointi / Pääsivusto

Vihdin Salisusien kuntosäbä ryhmät alkaa taasErittäin suosittu Kuntosäbä on taas täällä. Haluaisitko pitää kuntoa yllä hauskassa ja rennossa porukassa jossa ei liikaa mailaa puristeta. Tervetuloa mukaan:

Kuntosäbä ryhmien minimi osallistujamäärä on 10. Ryhmä voi aloittaa heti kun 10 pelaajaa on täynnä. Lisäksi ryhmästä tarvitaan yksi vuorovastaava jolle luovutetaan kuntosäbä ryhmän avain. Samalla hän toimii myös kuntosäbä ryhmän yhteyshenkilönä seuraan. Esim tiedotusasioissa.
Kauden 2020-2021 Kuntosäbä ryhmät:

Maanantai kuntosäbä: Liikuntasampo Tennishalli klo 19:30-21:00.

Kun nuhako on kiinni siirtyy vuoron tunnilla eteenpäin, tarkemmat ajanjaksot tiedotetaan jälkeenpäin höntsään osallistuville.Tiistai Kuntosäbä: Nummelanharjun koulu klo 20:30-22. Ja nuhakon ollessa kiinni Liikuntasampo Tennishalli klo 20:00-21:30Perjantai kuntosäbä Klo: 20:00-21:30 Vihko. Edustuksen kotipelien takia vuoro joudutaan siirtämään n.5x Tennishallille kauden aikana.Maksut:

  • Kuntosäbä
    • 85€/3kk, laskutus syys-, joulu- ja maaliskuussa. + jäsenmaksu 40e (Seuran jäsenmaksulla katetaan seuran hallinnon toimintoja – taloushallinto, kirjanpito, laskutus, maksatus, tilintarkastus, hallituksen kokouskulut – sekä seuran jäsenmaksut (SSBL , ESLU ja Suomen Valmentajat ry), markkinointi- ja viestintäkulut.
  • Mikäli pelaat jo jossain VSS joukkueessa niin hinta on silloin 45/3kk

Kuntosäbä maksu on tänä vuonna hieman korkeampi, mutta nyt samalla hinnalla on mahdollisuus höntsätä eri ryhmissä.Kuntosäbän ilmoittautuminen:

Kuntosäbä toimii seuraavalla tavalla. Jokainen Kuntosäbäilijä ilmoittautuu 1 joukkueeseen josta tulee heidä pääjoukkueensa. Lisäksi heidät lainataan muihin kuntosäbä ryhmiin. Jokaisella kuntosäbäilijällä on aikaa ilmoittautua oman kuntosäbän harjoituksiin aina edelliseen päivään klo 23:59 mennessä. Esimerkiksi Perjantai kuntosäbäilijän pitää ilmoittaa itsensä viimeistään torstaina klo 23:59.

Tämän jälkeen muista Kuntosäbä ryhmistä lainatut pelaajat voivat ilmoittautua samalle vuorolle. Tämän avulla pyritään varmistamaan, että jokaisessa kuntosäbässä saadaan aina tarpeeksi pelaajia vuoroille ja pelaajilla on mahdollisuus höntsätä useassa ryhmässä yhdellä maksulla!
Kuntosäbän etiketti:

-Kuntosäbässä noudatetaan Salibandyn sääntöjä harrastepelailuun sopivalla tavalla. Tämä tarkoittaa sitä ettei pienistä rikkeistä tarvitse aina antaa vapaalyöntiä.

-Muista ilmoittautua ajoissa ja noudata ilmoittautumisen ohjeistusta.

- Pelaajaa perääntyy itse huomatessaan tehneensä mailarikkeen kuten toisen mailaan lyönti ja antaa näin edun rikotulle pelaajalle

- Seuran toiminnassa mukana olevat maalivahdit voivat käydä höntsissä vapaasti

- Ikäraja 15v (kuten liiton aikuisten sarjoissa).

- Suojalaseja suositellaan kaikille ´, mutta ovat pakollisia kaikille v.1999 ja myöhemmin syntyneille (SSBL säännöt)

-Muista pitää hauskaa. Mailanpuristaminen ei kuulu höntsäilyyn.


Ilmoittautuminen tästä linkistä : https://www.vihdinsalisudet.fi//lomake/671/kuntosa...


   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
«  Tammikuu   »
Kategoriat