Talous

TALOUSHALLINTOMALLI

Salisusilla on käytössä keskitetty taloushallintomalli, jossa seuran käytössä on vain yksi tili. Tilin alla jokaisella joukkueella on oma kustannuspaikka. Kaikki seuran toiminta pyörii tämän yhden tilin kautta.Seuran taloudenhallinta pyörittää tilitoimisto,Nummelan Tilipalvelu Oy yhteistyössä seuran hallituksen ja joukkueenjohtajien kanssa.

Seuran jokainen joukkue on oma tulosvastuullinen yksikkönsä, jota johtaa joukkueenjohtaja yhteistyössä seuran hallituksen ja tilitoimiston kanssa.

Seuralla on käytössä Fennoa sähköinen taloudenhallinta järjestelmä.Järjestelmästä saadaan kuukausiraportit joukkueen taloudellisesta tilanteesta jaettavaksi joukkueen vanhemmille.

JOUKKUETOIMINNAN LASKUTUS

Seuran ja siten kaikkien joukkueiden tilikausi on 1.5.-30.4. Tilikauden vuosittaiset menot ja tulot ovat kohdattava niin että tilikauden tulos on lähellä nollaa.

Joukkueiden kausimaksu on joukkuekohtainen maksu, jolla katetaan joukkueen perustoiminnasta aiheutuvat kustannukset (harjoittelu, valmennus ja sarjatoiminta). Joukkueen kausimaksu määräytyy joukkueen tekemän kausittaisen budjetti perusteella. Kausimaksut laskutetaan kahden kuukauden välein.

Kausimaksun lisäksi pelaajilta laskutetaan lisärivillä mahdolliset varuste ja kaupallisten turnausten kustannukset.


KERHOT

Kerhoilla on kiinteä, ennalta ilmoitettu toimintamaksu, joka kattaa koko toimintakauden (syys- ja kevätkausi). Toimintamaksu laskutetaan 1-4 osassa. Peruutusehdot hyväksytään ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintamaksu sisältää seuran jäsenyyden.

JÄSENMAKSU

Seuran jäsenmaksu on kausimaksusta erillinen maksu, jonka jokainen toimintaan osallistuva pelaaja ja toimihenkilö on velvollinen maksamaan.

Jäsenmaksu kaudelle 2018-2019 vahvistetaan syksyn seurakokouksessa. Jäsenmaksu laskutetaan joukkuetoiminnan piirissä olevilta pelaajilta seurakokousta seuraavan ensimmäisen kausimaksun yhteydessä.

Seuran jäsenmaksu oikeuttaa pelaajan ja toimihenkilön edustamaan ja käyttämään seuran palveluja ja jäsenetuja. Jäsenmaksuilla tuetaan joukkueiden omaa toimintaa seuran palveluilla, joita ovat mm. työntekijöiden työpanos toiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen, ohjaajien koulutus, erilaiset seuratapahtumat, viestintä ja markkinointi sekä toimisto- ja taloushallinto.

Jäsenedut 2018 - 2019:

  • Seuran pelaajajäsenyys
  • Toimiston palvelut
  • Valmennus ja toimihenkilökoulutukset
  • Maalivahti -ja taitovalmennus seurahintaan
  • Muut vuosittain vaihtuvat jäsenedut


Erääntyneet saatavat

Yli 14 päivää myöhässä olevat saatavat maksut seura siirtää Visma Duetto Oy:n huomatus-/perintäpalveluun


   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
«  Syyskuu   »
Kategoriat