2
HUH
17.00
Naiset N1, ES N IV-DIV B 2.LOHKO

VSS - Loiske Ladyt  4 - 2

Esport Areena, Espoo

Naiset taistelevat paikasta lopputurnaukseen!

Vihdin Salisusien naisten joukkue VSS N1 esiintyi viikonloppuna jälleen mallikkaasti Esport Arenalla. Lauantain otteluista kerättiin täydet neljä pistettä ja joukkue siirtyi maalieron turvin sarjakärkeen!

Molemmat lauantain pelit olivat työvoittoja, sen verran tiukkaa ja tasaista oli. Ensimmäisen ottelun alku SB Vantaan Emuja vastaan oli vaikeahko, mutta koneiden käynnistyttyä tulosta alkoi tulla ja peli päätettiin niukkaan 3-2 voittoon. Jälkimmäinen peli puolestaan kääntyi jo alkuminuuteilla VSS:lle Tiuku Hyytiäisen toimesta. Vaikka Loiske Ladyt tuli vahvasti loppuun asti, peli pysyi Salisusien hallussa ja lopputulokseksi 4-2.

Viikonlopun seitsemästä maalista neljä kirjattiin Tiuku Hyytiäiselle, joka on upeasti sarjan pistepörssin neljännellä sijalla (11+9). Myös Meri Joensuu (pistepörssin 7.), Ella Tolvanen ja Sanna Paanukoski onnistuivat maalinteossa. Syöttöpisteitä kertyi Salla Salmelle (0+2), Mari Videmanille (0+2), Matleena Töllille (0+1) ja Hanni Hyytiäiselle (0+1).

Kevään kuluessa naisten joukkue on hävinnyt vain yhden seitsemästä ottelustaan, mutta pistemarginaalit neljän kärjessä ovat pienet. Jännitystä riittääkin vielä viimeisiin pelipäiviin, joiden jälkeen 14.5.2022 pelattavaan lopputurnaukseen päässeet joukkueet ovat selvillä. Seuraavat pelit pelataan 10.4. Ruskeasuolla.

Tilastot

4 - 2

Loiske Ladyt
2 - 11 - 01 - 1
2'MaaliHyytiäinen Tiuku
2'MaalisyöttöSalmi Salla
18'MaaliHyytiäinen Tiuku
23'MaaliTolvanen Ella
23'MaalisyöttöTanskanen Matleena
30'MaaliPaanukoski Sanna
30'MaalisyöttöVideman Mari

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista