N1 toi pisteet kotiin kauden avauksesta!
Naiset 1Julkaistu: 14.10.2022 14.48

N1 toi pisteet kotiin kauden avauksesta!

Salisusien naiset aloittivat uuden kauden 4.div A-lohkossa menetyksekkäästi tuoden Vihtiin täydet pisteet ja lohkon kärkisijan. Lohkon vaihto oli looginen edellisen kauden B-lohkon voiton jälkeen ja jatkuu melkein samalla kokoonpanolla. Lisävoimia tuo kaksi uutta vahvistusta; toisella paljonkin pelikokemusta ulkomailta ja toinen vasta elokuussa lajin aloittanut. Sarjaa edeltänyt Womens Open turnaus oli jo tuonut itseluottamusta joukkueelle 4-0, 4-1 & 4-0 voitoilla.

Ensimmäinen sarjakierros tuotti yhteensä 13 maalia ja päästettyä maaleja vain 3. Joukkueen tasaisesta vahvuudesta kertoo 10 pelaajan avanneet omat pörssit ja maalivahdin torjuntatilastot 22/25.

Ensimmäinen peli Eräviikingit Remix vastaan alkoi haparoiden ja alkujännityksessä, mutta pian virheet korjattiin ja toisessa erässä noustiin jo johtoon 1 - 2. Kolmas erä vahvisti voiton 2 - 5.

Toisessa pelissä Oilers Akatemiaa vastaan ensimmäinen maali tehtiin jo ajassa 0.31. Oilersin ainoa maali oli ajassa 38.26, mutta kun maalintekijää ei löytynyt listoilta, pöytäkirjaan kirjattiin merkitsemätön pelaaja - pelirangaistus 2 +2. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään vahvaan lopputulokseen 8 - 1.

Seuraavat pelit pelataan jo viikon päästä Ruskeasuolla, jolloin toivottavasti nekin pelaajat, jotka eivät vielä ole päässeet vauhtiin pääsevät aloittamaan kauden. Kiitos vielä valmentajille, huoltajille ja tukijoukoille, tästä on hyvä jatkaa!

Joukkueen uusimmat uutiset