Julkaistu: 24.03.2020 00.00

Vihdin Salisusien Kesäleirit 2020

Sudet järjestävät kesällä 2020 kaksi leiriä. Molempien kesäleirien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö Jari Nissinen ja Junioripäällikkö Miika Peräkylä.

Kesäleiri:

Kesäleiri on suunnattu 7-11 vuotiaille tytöille ja pojille. Kesäleirillä on tarkoitus liikkua ja pitää hauskaa yhdessä salibandyn avulla. Leiriläisellä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta salibandysta ja tarvittaessa mailankin saa lainaan. Leiri järjestetään 8-12.6.2020 Pappilanpellon koululla. Tervetuloa mukaan starttaamaan kesä parhaassa porukassa salibandyn merkeissä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

https://www.vihdinsalisudet.fi/lomake/385/vihdin-s...

Taitoleiri:

Taitoleiri on suunnattu 09-06 syntyneille Tytöille ja Pojille. Leirillä keskitytään laji- ja oheisharjoittelun lisäksi urheilullisten elämäntapojen oppimiseen. Leiri järjestetään 15-18.6.2020 Nummelanharjun koululla. Leiri sisältää eri teemoilla suunniteltuja treenejä sekä salibandykaukalossa että ulkona oheisharjoittelussa. Lisäksi leirillä järjestetään erilaisia luentoja ja oppimistehtäviä mm. ravintoon, uneen ja psyykkiseen valmennukseen liittyen. Tervetuloa mukaan käynnistämään kesätreeni kausi hyvässä seurassa.

Lisätietoja ja ilmottauminen:

https://www.vihdinsalisudet.fi/lomake/409/vihdin-s...

Seuran uusimmat