E1-poikien kausi käyntiin nousujohteisesti
16.11.2020 8:49 Uutisointi / E1 POJAT 09

Kesä ja syksy on taittunut marraskuuksi, ja saamme iloita, että vallitsevista olosuhteista huolimatta pelit ja harjoitukset ovat ainakin toistaiseksi saaneet jatkua. Ottelut pelataan ilman yleisöä, joten koti- ja tukijoukot ovat saaneet jännittää pelejä striimauksien välityksellä. Joukkue on harjoitellut koko kesän sekä syksyn aktiivisesti, ja osallistumisprosentti harjoituksissa on ollut huippuluokkaa. Harjoituksissa näkynyt ilo sekä tahto oppia tuottaa tulosta, ja jokainen peliryhmä on paitsi nakuttanut hienoja tuloksia tulostaululle, myös hioutunut yhteen joukkueena paitsi kaukalossa, myös sen ulkopuolella. Erityisesti korona-aika on opettanut, että upeiden pelien, voittojen ja onnistumisten tuoman ilon lisäksi VSS ja E1-joukkue on näille uskomattoman upeille pikkususille jotain suurempaa. Se on yhteisö, jossa he kaikki tuntevat olevansa osa joukkuetta. Vastuuvalmentaja Yläkorpi apureineen on tehnyt pitkäjänteistä ja monipuolista työtä mahdollistaakseen pojille paikan, jossa he voivat nauttia liikkumisesta, pelaamisesta ja kavereiden kanssa vietetystä ajasta. Lämmin ja nöyrin kiitos siitä!


Valmentajan kommentti:

No onhan tämä syksy ollut erikoista aikaa. Kaikkien näiden haasteiden kanssa, jotka vallitseva tilanne on luonut. Mutta ollaan saatu treenattua kyllä hyvillä osallistujamäärillä.

Tänä syksynä on moni poika saanut myös mahdollisuuden pelata eri ikäluokissa seuran sisällä. Tämä on aivan loistava suunta johon toiminta on saatu vietyä. Meidän mukana on aina ollut 10syntyneitä poikia, mutta nyt heille on saatu oman ikäryhmän kilpa joukkue yhteistyössä E2 ja F1 joukkueiden poikien kanssa. Meidän peleissä on käynyt myös noista E2/F1 ryhmistä poikia haastamassa itseään. Ja taas Meidän E1 poikia on käynyt D2 joukkueen mukana.

Tämä on aivan loistavaa! Kaikkien kannalta, koska ikäryhmien kaikkien peliryhmien pelit ovat olleet päällekkäin. Näin olemme pystyneet saamaan haasteista huolimatta iskukykyiset joukkueet sarjapeleihin.

Meidän kaikista peliryhmistä on muodostunut pienet tiiviit osat jotka muodostavat kokonaisuudessaan yhtenäisen E1-joukkueen. Olemme treenanneet yhdessä koko ajan, ja kehitystä on tapahtunut. Olemme pystyneet haastamaan, ja jopa voittamaan selkeitä ennakkosuosikkeja. Suunta on hyvä, ja samoilla askelmerkeillä jatketaan.

Kiitos kuuluu F1/E2&D2 joukkueille tästä seuransisäisen toiminnan mahdollistamisesta, tämä palvelee kaikkia. Ja tietysti Meidän ahkerille ja motivoituneille E1 pojille.

Jes!   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
«  Toukokuu   »
Kategoriat