Vihdin Salisusien kauden 2020-2021 Kerho ilmoittautuminen
31.7.2020 15:10 Uutisointi / Pääsivusto

Vihdin Salisusien kauden 2020-2021 Kerho ilmoittautuminen on nyt auki!


Vihdin Salisudet järjestävät kaudella 2020-2021 jälleen monia erilaisia kerhoja kaiken ikäisille lapsille ja nuorille.

Salisusien kerhot ovat loistava tapa aloittaa salibandyyn tutustuminen sekä nauttia salibandysta harrastuksena. Kerhoissa harjoitellaan salibandyn perustaitoja ja pelaamista rennolla miellellä kuitenkin niin, että kerhoissa opittujen taitojen avulla voi myöhemmin siirtyä muihin Vihdin Salisusien joukkueisiin mikäli salibandykärpänen puraisee. Kaikkilla kerhojoukkueilla on lainavarusteita (Mailat/lasit) joita jokainen voi lainata eli tarvitset aloittaaksesi vain sisäliikuntaan sopivat kengät.

Tässä vielä jokaisen kerhoryhmän esittely:


Sudenpennut 13-15 syntyneet:

Sudenpennut on 5-7-vuotiaille eli noin 2013-15 syntyneille lapsille suunnattu salibandykerho, jossa lapset voivat kokeilla liikuntaa harrastuksena ja ottaa ensiaskeleensa salibandyyn. Kerhossa keskitytään enemmän opettelemaan salibandya sekä muita liikunnallisia taitoja leikkien ja pelien kautta. Lisäksi kerhossa opetellaan myös liikunnan ja salibandyn avulla muitakin taitoja esimerkiksi muitten huomioon ottamista ja muita joukkue-urheilussa tarvittavia taitoja.

Harjoitukset: Sunnuntaisin Klo 13-14 Vihdin Kirkonkylän Liikuntahallissa.

Maksut: 60€/3kk, laskutus syys-, joulu- ja maaliskuussa.


Kyläliiga

6-8 Vuotiaille suunnattu Kyläliiga

Kyläliigajoukkueet harjoittelevat kerran viikossa monipuolisesti liikuntaa samalla tutustuen salibandyyn. Kehonhallintaa, koordinaatiota, kisailua ja pelaamista mukavassa ryhmässä tuttujen kavereidenkanssa. Kauden aikana kootaan kaikki joukkueet kahteen Kyläliiga-turnaukseen kisailemaan Kyläliiga-joukkueiden mestaruudesta. Jokaiselle Kyläliiga-joukkueelle hankitaan SSBL:n ryhmäpassi sisältäen vakuutuksen.

Harjoitukset:

Otalampi Tiistaisin klo: 17:30-18:30

Lisäksi muita Kyläliiga ryhmiä on mahdollista perustaa mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi. (Esim vanjärvi/jokikunta, nummela, huhmari, Olkkala)

Maksut: 80€/3kk, laskutus syys-, joulu- ja maaliskuussa. (Sisältää vakuutuksen sekä turnauskulut)06-08 Kerho

Vanhemmille junioreille suunattu kerho jossa on mahdollista pelailla vain harrastuksena tai ottaa ensiaskeleet jotta myöhemmin voi siirtyä oman ikäluokkansa joukkueeseen pelaamaan. Harjoituksissa keskitytään yksilön kehittämiseen ja pelailuun ilman että mailaa liikaa puristellaan

Harjoitukset: MA Liikuntasampo Tennishalli klo 19-20

Maksut: 60€/3kk, laskutus syys-, joulu- ja maaliskuussa.


Ilmoittautuminen tästä linkistä :https://www.vihdinsalisudet.fi//lomake/629/vihdin-...


Eikö sinulle löytynyt sopivaa ryhmää tai haluaisitko mahdollisesti perustaa uuden esimerkiksi Kyläliigan Huhmariin tai F-tyttö joukkueen?

Ei hätää perustetaan sellainen! Ota rohkeasti yhteyttä Junioripäällikköön: miika.perakyla@vihdinsalisudet.fi


   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
«  Huhtikuu   »
Kategoriat