E1-pojat viettivät päättäreitä aurinkoisessa säässä
12.6.2020 11:16 Uutisointi / E1 POJAT 09

Hieman kesken jäänyt kausi 2019-2020 saatiin virallisesti kunnialla päätökseen, kun P09 -perhe vietti pienimuotoista päätösjuhlaa poikien ja vanhempien kesken. Tiukan treenin jälkeen saatiin suut makeaksi, ja tilattu aurinkoinen sääkin saapui paikalle. Ennen pääesiintyjiä kiitettiin valmentajia ja joukkueenjohtajaa heidän korvaamattomasta panoksestaan koko joukkueen eteen. Pääroolin ansaitusti nappasi kuitenkin pelaajat, joista jokainen sai kotiinviemisiksi kunniakirjan kuluneesta kaudesta. Päättäreissä palkittiin myös viisi pelaajaa, jotka ovat kauden aikana jättäneet jäljen vastuuvalmentajan muistinauhaan.

Palkitut pelaajat perusteluineen:

Ville Vakkamäki: "Loppuun asti Pelaaja 19-20" Pieni vaalea salama joka ei pelkää ketään eikä mitään. Yritteliäisyyden ruumiillistuma.

Joakim Katz: "Kaverille kanssa Pelaaja 19-20" Joukkuepelaaja suurella sydämellä. Antaa kaverille mahdollisuuden saada nimen lehteen.

Nooa Korpi: "Minä onnistun Pelaaja 19-20" Ennakkoluuloton ensimmäisen kauden pelaaja, joka urheilullisuudellaan sai paljon aikaan koko Green-ryhmässä.

Aatos Vainio: "Kauden onnistuja Pelaaja 19-20" Hiljaisuudellaan ja tekemisellään muut mykistänyt pelaaja. Hurja motivaatio.

Luukas Toivola: "Vuoden snaipperi Pelaaja 19-20" Lainapelaaja jonka avulla saatiin joukkueemme timantinsivut hiottua veitsenteräviksi.

Koko P09-joukkue taustavoimineen onnittelee lämpimästi palkittuja!


Suurkiitos yhteistyöstä ja päättäreiden mahdollistamisesta Alén Oy Karkkila.

Valmentajan kommentti:

Kausi 19-20 on nyt virallisesti taputeltu. Viime kausi oli kokonaisuudessaan kuin pitkät try-outit jossa haettiin pelaajia kaudelle 20-21. Nyt kun joukkue on vakinaistunut ja tulevalla kaudella meidän ei tarvitse käyttää lainapelaajia, on tulevaisuus erittäin valoisa.

Pitkän luonnon saneleman tauon jälkeen ovat pelaaajat saapuneet treeneihin jopa nälkäisempinä kuin ennen taukoa. Joukkuehenki on korkealla ja jokaista tsempataan kohti parempaa kautta 20-21.

Näiden poikien edessä on helppo hymyillä. Hattu päästä.   
Lisää uutisia
Vihdin Salisudet
«  Heinäkuu   »
Kategoriat