Miehet M2, M4D 2. lohko

VSS - Oilers II  2 - 6

Esport Areena, kenttä 5

VSS II - Oilers II

Leukaa pystyyn ja kohti seuraavaa ottelua! Turnausta isännöinyttä Oilersia vastaan otettiin vuosi sitten kausiennakko niukalla tappiolla ja tappiosta sisuuntunut susilauma asteli itsevarmoin ottein kentälle!

Peli lähti seilaamaan päästä päätyyn ja samat ongelmat vaivasivat VSS:sää läpi pelin - viimeistelyn tehottomuus ja pelin avaamisen kankeus. Vastustaja teki avausmaalin viidennellä minuutilla: Ehjän pelin pelanneen Kari “Linkkari” Lindqvistin jalkaa käytettiin hyväksi kun vastustaja ujutti onnekkaasti miehen kintun kautta maalin takaa pallon verkon perukoille.

Hieman tämän jälkeen VSS pääsi ylivoimalle ja tällä kertaa valmentaja Husula päätti laittaa kentälle YV-koostumuksen, joka ei taklaa pelaajia ensimmäisillä sekunneilla yli laidan ja hanki itselle jäähyä. Tämä nerokas taktiikka tuottikin tulosta ja Petteri “Petteri” Skön tasoitti pelin yhteen yhteen!

Vastustaja pääsi ensimmäisen erän loppupuoliskolla rokottamaan vielä onnekkaan maalin kukkupallon jatkosta - tutkapari Napari - Liukkonen kävivät parin minuutin sisään kuittaamassa tämän ja toiseen erään tiukassa 2-2 tilanteessa.

Tämän jälkeen Oilers hyppäsi kuskin paikalle ja hivutti itsensä maali maalilta pidemmälle karkumatkalle. Paikkoja tuli ja meni mutta palloa ei vain saatu vastustajan maaliin asti. Uhrautuvasti pelannut Markku “Löllö” Lönnberg yritti ilman maalivahtia tehdä hasekmaisia torjuntayrityksiä maalilla tuloksetta, josta saatiin vielä kränä maalintekijän kanssa, koska maalinteko ei tunnu ilmeisesti nelosdivarissa samalta jos joku pistää kaiken likoon ja yrittää heittäytyä pallon eteen.

Loppulukemat tästä lauantai-illan myöhäispelistä 2-6, kiitokset vastustajalle.

Seuraavan kerran VSS M2 matkaa pistejahtiin 27.11. Tuusulaan!