E1-pojat aloittivat syyskauden leireilemällä Eerikkilässä
20.8.2020 8:59 Uutisointi / E1 POJAT 09

NO HUH MIKÄ MENO!

Kesä on taputeltu, ja samalla kesäharjoituksista siirrytään syksyn aikatauluihin. Lomista huolimatta osallistuminen harjoituksiin on koko kesän ajan ollut kiitettävää, ja on osoittanut, millä innolla koko joukkue odottaa tulevaa kautta. Virallisesti E1-joukkueen kauden alku potkaistiin käyntiin viikonloppuleirillä Eerikkilän upeissa puitteissa. Leiriin pääsi osallistumaan lähes koko joukkue, ja sanattomaksi vetää pelaajien ja tukijoukkojen luoma ilo ja positiivisuus varsin omituisen kevään ja kesän jälkeen. Leiri sisälsi tottakai useita tunteja lajiharjoituksia, mutta ennenkaikkea tarkoituksena oli viettää aikaa joukkueena, tutustua vielä paremmin ja hitsautua yhteen. Leiri huipentui viimeisten harjoitusten päätteeksi, kun edustuksen pelaajia kävi morjestamassa poikia. Janne Makkonen, Markus Narva, Tom Pehrsson ja Tero Paavola antoivat vinkkejä tulevaan ja juteltiin urheilijalle tärkeistä elämäntavoista.

Onnistuneen viikonlopun jälkeen paras palaute tuli suoraan pelaajien suusta: ”Kyllä tää säbä on sit kivaa”


Valmentajan kommentti:

Jeppistä jee.
Laitetaan vkonloppu purkkiin:
4 huikeaa lajitreeniä takana. Paljon hyvin tehtyjä asioita. Kymmeniä/satoja toistoja. Tanakka määrä yhteenhitsaantunutta viisikkopeliä, ja monia henkeä salpaavia torjuntoja. Mieletöntä!
Mutta vieläkin tärkeämpää. Leirillä oli taas joukko todella hyvin käyttäytyviä ja toiset huomioonottavia nuoria miehenalkuja. Kukaan ei jäänyt yksin, kukaan ei tuntenut oloaan ulkopuoliseksi. Naurua ja iloista yhdessäoloa riitti. Ryhmästä poikia muodostui taas hetkessä tiivis yhteisö, JOUKKUE.
Leiristä pojille arvosaksi 10/10.
Kaikki asetetut tavoitteet ylitettiin ja suunnitelma toteutui täydellisesti.
Tästä on suunnattoman helppo jatkaa.

Kiitos luottamuksesta. Hattu päästä.
-Tero-


   
Lisää uutisia
C TYTÖT 05-06
«  Kesäkuu   »