Naisten preseason käynnistynyt vauhdikkaasti!
Julkaistu: 24.09.2020 00.00

Naisten preseason käynnistynyt vauhdikkaasti!

Koko kesän tiiviisti harjoitelleen naisten joukkueen (N1) valmistautuminen alkavaan kauteen huipentui viime viikonloppuna pelattuun Esport Cup II -turnaukseen. Turnauksesta ei ollut tällä kertaa "poikaa" kotiin tuotavaksi, mutta joukkue esiintyi varsin mallikkaasti hieman uusiutuneella kokoonpanolla sijoittuen alkulohkonsa kolmanneksi. Jatkopelit jäivät yhden maalin päähän kun alkusarjan viimeinen ottelu päättyi VSS:n ensimmäiseen tappioon (2-1) turnauksessa, tasapelillä joukkue olisi edennyt sijoituspeleihin. Kokonaisuuteen voi kuitenkin olla tyytyväinen: joukkueen kolme tasavahvaa ketjua oli hyvällä energialla liikkeellä koko turnauspäivän.

Joukkue on pelannut myös kolme harjoitusottelua elo-syyskuun aikana. Ensimmäinen harkkamatsi päättyi tylyyn 0-8 tappioon SCH:n 3. divaria pelaavaa naisten edustusjoukkuetta vastaan. Tasoero oli joukkueiden välillä selkeä, mutta ottelu silti tärkeä etappi keväästä jatkuneen pelitauon jälkeen. Kohtaaminen ViTan naisten kakkosjoukkueen kanssa oli tasaisempi ja päättyi VSS:n riemukkaaseen 3-1 voittoon. Kolmannessa harkkapelissä juuri ennen Esport Cupia VSS hävisi niukasti 3-4 TU:n naisten joukkueelle.

Joukkue on hyvässä vauhdissa 17.10. alkavia sarjapelejä ajatellen. Uusia kenttäpelaajia on tullut mukavasti mukaan ja maalivahtiosastolla loistaa paluumuuttajana Jenna Karjalainen. Myös valmennus on täydentynyt vahvalla kokemuksella kun Jari Junkkari aloitti kesällä Pekka Olinin apuna.

Ensimmäiset kotipelit pelataan 7.11.2020 Nummelanharjun koululla, tervetuloa kannustamaan tilanteen niin salliessa!


Seuran uusimmat