E2-pojat hopealle Puffet Cupissa
17.9.2019 10:01 Uutisointi / Pojat 09

E2 (P09) -pojat avasivat kautensa Puffet Cupissa 14.9. Turnaus oli joukkueen ensimmäinen tällä kokoonpanolla, ja tarkoituksena oli saada hyvää harjoitusta ja pelituntumaa ennen varsinaisen sarjan alkua. Joukkueella oli alusta asti iloinen meininki, ja pelit lähtivätkin sujumaan heti alkuvihellyksestä lähtien. Lohkovoiton turvin edettiin suoraan välieriin, joissa Oilers kaatui selkein lukemin 15-3. Finaalissa vastaan asettui tasavahvaksi tiedetty TU Stars, ja ottelu oli pelillisesti Susien hallintaa. Harmillisesti TU Starsin maalivahdin parhaat ystävät, ne kuuluisat tolpat, kilahtelivat kuin joulukellot, ja lopputulos 4-3 TU:lle. Hopeamitalit kaulassa pojat hienosti antoivat tunnustusta myös vastustajille. Vielä jäi kuulemma nälkää päästä nostelemaan kannua, sitten seuraavalla kerralla.


Valmentajan kommentti:

Ensimmäiset pelit takana tällä joukkueella.
Paljon hyviä asioita tehtiin oikein. Asioita, joita opeteltu, tehtiin monesti oikein. Todella paljon hyvää tässä päivässä.
- avauspeli suht uomissaan

- paljon syöttöjä omille
- kaverin auttamista
- maalipaikkoja luotiin melkein miljoona
- käytettiin "viivamiestä" eli tiputettiin pakille
- ajettiin maalille
- pelattiin tilanteet loppuun
- oltiin maalin edessä aktiivisia
- veskarit hienoja torjuntoja

Pieni myötäinen tuulenvire olisi kääntänyt finaalin meille, sillä maalipaikkoja oli ainakin kymmeneen maaliin. Nyt jäi pari milliä uupumaan nappisuorituksesta.

Joukkue pysyi JOUKKUEENA loppuun asti. Toisia kannustaen ja tsempaten. Alkulämmöt tehtiin omatoimisesti ja kuunneltiin mitä valmentajalla on sanottavaa.

Hieno päivä. Vaikka "työskennelty" vasta n. kuukausi yhdessä niin eteenpäin on menty monta harppausta.

Kiitos, annoimme kaikkemme.
Hopea ei ole häpeä.
T:Tero


   
Lisää uutisia
Tiistain kuntosähly
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat