E2 -pojat voittoihin vuoden ensimmäisissä sarjapeleissä
14.1.2020 9:16 Uutisointi / Pojat 09

Viikonloppuna E2 -pojat jatkoivat rytinällä liiton sarjapelejä erinomaisella menestyksellä. Green nappasi jatkosarjan avausvoiton Myllypurossa, ja Black haki täydet pisteet kotiin lähes täyden katsomon edessä Ruskeasuolla.

Green järjesti ensimmäisestä ottelusta varsinaisen trillerin, ja näytti mitä loppuun asti pelaaminen tarkoittaa. Susilauma oli jo 9-3 tappiolla, mutta kiri viimeisessä erässä tasoihin. Harmittavasti vastustaja sai viimeisellä minuutilla ladattua voittomaalin, mutta siitä huolimatta päällimmäisenä mieleen jäi taistelu ja periksiantamattomuus . Päivän toisessa kamppailussa pojat olivat myös tappio-asemassa, mutta hanat auki ja ohi. Ottelusta 7-4 voitto susille.

Black sai vastaansa ensimmäisessä ottelussa Helsingin ylpeyden EräViikingit. Hienolla suorituksella sudet pitivät koko ottelun kestäneen johtoasemansa, ja väänsivät tiukan 6-5 voiton. Päivän toisessa ottelussa vastaan asteli ensimmäistä kertaa MäNMKY, joka tiedettiin kovaksi ja taitavaksi joukkueeksi. Alkuvihellyksestä lähtien sudet tuntuivat pelaavan kuin hurmiossa, ja siitä palkintona 11-3 voitto.

Vuoden alku jatkuu salibandyn täyteisenä, sillä sekä Alueliigaa että sarjan pelejä jatketaan muutaman viikon päästä.


Valmentajan kommentti:

Green:

Vuodenvaihteen jälkeen harmittavasti kolme ensimmäistä peliä maalilla hävinnyt sisukas porukka taisteilijoita, otti viimein kevätkauden ensimmäisen voiton!

Muutama jo harjoituksissa mukana ollut poika kirjautui pelaavaan joukkueeseen ja vihdoinkin löytyi myös pelaava maalivahti! Upeaa.

Myös harjoituksissa on paljon pelailtu black-ryhmän kanssa yhdessä sekajoukkueilla. Kyllä senkin huomaa innokkaasta peli-ilmeestä. Hauskaa on ollut, ja maaleja on tehtailtu paljon. Loppukeväästä tulee huikea!

Black:

Koko kausi on ollut uusien asioiden ja joukkuekavereihin tutustumista. Paljon tultu pelillisesti eteenpäin viime syys- lokakuun vaihteesta. Onnistumisia on saavutettu pikkuhiljaa, ja pelaajien rohkeus toimia omilla vahvuuksillaan on nostanut päätään.

Joukkueen eteen pelaaminen alkaa olla sillä tasolla, jolla tämänikäiset parhaimmillaan pystyvät. Nyt kun pikkuhiljaa pelipaikat ovat vakiintuneet ja niiden vaatimat tehtävät omaksuttu, olemme hyvää salibandyä pelaava JOUKKUE.
Tietenkin joukkuehenki ja joukkuekavereiden kunnioitus on mahdollistanut tämän harppauksen kehityksessä.

Se, mitä valmentajana, tänään jälkimmäisessä pelissä näin saa melkein karvat nousemaan pystyyn. Tuo susilauma, joka oli kentällä, olisi voittanut minkä tahansa tässä sarjassa pelaavan joukkueen.
Se oli 5/5!!! Hattu päästä poikien edessä.

Kiitos.

T. Tero


   
Lisää uutisia
Keskiviikon kuntosähly
«  Syyskuu   »
Kategoriat