Vihdin Salisusien vuosikokouksessa 18.9.2019 käsitellyt asiat
25.9.2019 23:05 Uutisointi / Pääsivusto

Vihdin Salisusien sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin keskiviikkona Vihdin Lukion auditoriossa. Paikalla oli 17 äänioikeutettua seuran jäsentä ja lisäksi muutama muu seuran toiminnasta kiinnostunut, joille päätettiin antaa myös puheoikeus kokouksessa.

Normaalien kokouksen avausmuodollisuuksien jälkeen (avaus, päätösvaltaiseksi toteaminen jne) esitettiin hallituksen laatima viime kauden toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto. Näitä ei kokouksessa liiemmin kommentoitu, tilinpäätös oli suunnitellusti alijäämäinen, koska käytettiin edellisen kauden ylijäämää. Hallitukselle ja muille vastuullisille myönnettiin vastuuvapaus edelliseltä kaudelta. Toimintakertomus on luettavissa Salisusien nettisivuilla.

Ensi kauden (ei siis nyt alkaneen, vaan seuraavan kauden 2020-21) jäsen- ja kannattajamaksuista syntyi jonkin verran keskustelua. Kokouksessa ehdotettiin, että seurassa toimivat henkilöt kuten valmentajat vapautettaisiin jäsenmaksuista. Hallitus perusteli ehdotustaan sillä, että jäsenmaksua voidaan pitää sitoutumisen osoituksena ja toisaalta toimihenkilöt saavat kuitenkin korvauksia toiminnastaan muuten. Keskustelun jälkeen hallituksen esitys, eli että kaikki maksavat jäsenmaksun, hyväksyttiin yksimielisesti.

Tämän jälkeen päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti, että hallitukselle ei makseta palkkiota, kuten seurassa on aiemminkin toimittu.

Seuraavaksi siirryttiin nyt alkaneen kauden toimintasuunnitelmaan. Aluksi esiteltiin seuralle juuri palkattu uusi junioripäällikkö Miika Peräkylä. Sitten keskusteltiin kassavirran hallinnan tärkeydestä nyt kun seuralla on palkollisia, tuotiin esille joitain joukkueenjohtajien ongelmia kommunikoinnissa tilitoimiston kanssa ja puhuttiin, että raportointia pitää parantaa. Tässä vaiheessa pohdittiin myös voiko joku sponsoroida yksittäistä pelaajaa seuran kautta. Todettiin ettei se ole mahdollista, vaan tuen pitää tulla koko joukkueelle. Sponsori voi toki tehdä sopimuksen suoraan yhden pelaajan kanssa ilman seuraa, mutta tuki on silloin pelaajalle verotettavaa tuloa.

Sitten esityslistalla oli puheenjohtajan ja hallituksen valinta. Janne Metsänoja joutui työtilanteensa takia valitettavasti jättäytymään pois puheenjohtajan paikalta. Harmillisesti uutta puheenjohtajaa ei seuralle kokouksessa löytynyt, joten seuralle pitää valita puheenjohtaja ylimääräisessä seurakokouksessa myöhemmin.

Hallituksessa jatkavat Jarno Nevalainen, Rolf Sormo ja Tomi Sairi. Heidän lisäkseen uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Markku Hänninen, Jukka Kosonen ja Ari Aaltonen.

Erovuoroiset varajäsenet arvottiin, kumpikin arvotuista, eli Mira Ruonakoski ja Noora Soininen, ilmoittivat olevansa käytettävissä varajäseniksi myös jatkossa ja heidät valittiinkin jatkamaan varajäseninä. Ari Aaltosen siirryttyä varajäsenestä varsinaiseksi jäseneksi uudeksi varajäseneksi valittiin Laura Hyytiäinen, myös Anna Garton jatkaa hallituksen varajäsenenä.

Tilintarkastajaksi valittiin hallituksen esityksen mukaisesti Timo Kervinen ja varalle Perttu Mettomäki. Edustajat Salibandyliittoon ja muihin järjestöihin päätettiin antaa hallituksen myöhemmin päätettäväksi.

Kokouksen lopussa muissa asioissa hallitusta pyydettiin kiinnittämään huomiota tiedottamiseen. Valituista uusista hallituksen jäsenistä Markku Hänninen ilmoittikin että on kiinnostunut juuri hoitamaan tiedotusta, lisäksi seuralle juuri palkattu uuden junioripäällikön tehtäviin kuuluu myös tiedotus.

Aivan lopuksi jäsenet kiittivät vielä erovuoroisia hallituksen jäseniä eli Marlen Kerola-Suikkia, Petrus Liukkosta ja Tiina Peräkylää sekä eroavaa puheenjohtajaa Janne Metsänojaa.

Kokouksessa esitetty viime kauden toimintakertomus, tämän kauden toimintasuunnitelma sekä talousarvio on lisätty nähtäville Vihdin Salisusien nettisivujen materiaalipankkiin.


   
Lisää uutisia
Keskiviikon kuntosähly
«  Syyskuu   »
Kategoriat