17.00
Naiset N1, Etelä-Suomi Naisten 4. divisioona

VSS N1 - SC Akatemia

Ruskeasuo 3

Päivän toinen ottelu sai Susien kannalta huonon alun, kun vastustaja SC Akatemia onnistui maalinteossa kahdesti eikä peli ollut ehtinyt vanheta paria minuuttia enempää. Sudet rikkoivat rangaistuslaukauksen arvoisesti, mutta Tiia Kortesmäki esti vastustajan maalintekoyrityksen. Tämän jälkeen joukkue ryhdistäytyi ja Tiuku Hyytiäinen onnistui kaventamaan ottelun 1-2:een. Valitettavasti ensimmäinen erä päättyi 1-3 lukemissa.

Toisessa erässä Sudet saivat luotua useita maalipaikkoja, mutta valitettavasti palloa ei verkkoon asti saatu. Vastustaja sen sijaan osui kahdesti ja toisen erän loppulukemat 1-5.

Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen jäi ja edelleen Sudet taistelivat urhoollisesti. Valitettavasti myös huonoa tuuria oli mukana ja pallo pomppi puolustajan jalasta omaan maaliin. Lopulta ottelu päättyi 1-8 tappioon.

Ottelun suhteellisen "rumat" loppulukemat eivät kerro koko totuutta pelistä.

08:51 Tiuku Hyytiäinen

Torjunnat: Tiia Kortesmäki/VSS 22, SC Akatemia 17.